Per Richardsson
Per RichardssonVarbergs Sparbank
“Mareblå & Havsguiderna har tagit med oss på event i Bohuslän två gånger nu, och båda gångerna har vi fått en kanonbra helhetsupplevelse där vi fiskat och varit på båtsafari i skärgården. Stället där vi bodde hade vi för oss själva, vilket gjorde till att vi fick jobba helt ostört. Det hela sköttes väldigt professionellt och med starkt engagemang från Lennart och Peter.”
Anders Radne
Anders RadneRiksbyggen
“Vi tar ofta in Mareblå & Havsguiderna för catering till aktiviteter vi anordnar i samband med byggstart. Då bjuder vi in kunder, samarbetspartners, entreprenörer eller andra som är med vid byggstart. Man känner sig alltid trygg med att det blir som överenskommet och vi är utomordentligt nöjda med service och engagemang!”
Carl-Johan Billing
Carl-Johan BillingSvensk Fastighetsförmedling
”Vi brukar hitta på aktiviteter med våra samarbetspartners, och med de andra Göteborgskontoren från Svensk Fastighetsförmedling. Med Mareblå & Havsguiderna har vi varit ute på havet, fiskat hummer, lagat mat och haft middagar på Sockerbruket. De är extremt kunniga, har en servicegrad som heter duga och kryddar alltid med det lilla extra. Inte nog med att man får ta del av härliga upplevelser på havet, Lennart har en förmåga att hitta ställen dit man bara inte kommer åt annars. Och Peter är en riktigt duktig kock, maten är fantastisk!”
Bernt Hansson
Bernt HanssonHärryda Energi
”Vi har anlitat Mareblå & Havsguiderna två gånger. Tidigare har vi lagat mat i Fiskhamnen och senast bestämde vi oss för att samla ihop våra medarbetare och åka ut på havet. Vi var 22 personer och dagen avslutades med en trevlig skaldjursmiddag på en brygga i Grundsund. Allt var väl genomtänkt med transporter och mat och det var härligt att få en social dag tillsammans.”

Fler nöjda kunder