Här hittar ni ett urval paketerade upplevelser att välja mellan, eller kanske bara inspireras av. Alla upplevelser går att skräddarsy så att de ska passa just dig och ditt företag, och har ni andra idéer och önskemål än de ni ser nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att möta era behov och önskemål genom att ta fram en helt skräddarsydd upplevelse. Vi hjälper er även att sy ihop er konferens längs Västkusten, med eller utan boende.

Ö-städning med gofika

Båttur, Nyhet!

3 h tur med erfaren havsguide - För 5-30 personer lämplig för familjer/företagsgrupper (12 personer per båt) - Upplev vackra vyer - Lär Dig hur Du kan bidra till friskare djur & hav - Inkl. [...]

Innerskärgården

Båttur, Nyhet!

Vi tar oss inom mot Nordströmmarna genom trånga sund, där vackra vikar dyker upp överallt. Kommer till det vackra Bassholmen som är ett naturreservat där hingstarna finns på ön. Ut i Koljöfjorden där vi möter [...]

Fyrtur till Måseskär

Båttur

Islandsberg med sitt hus på berget där Taube satt o skrev. Där vågorna slår hårt mot det röda kliporna.

Fiska-Laga-Nut-Tur

Båttur, Matlagning, Nyhet!

Vill Du fiska egen fisk och lära Dig tillaga den? Då är det här vår tur för Dig. Oavsett erfarenhet, anpassar vi svårighetsgrad från nybörjare till proffs med redskap, kunskap och utmaning. Vi lär oss [...]

Feelgoodtur

Båttur, Nyhet!

Vår populära tur med härlig feelgood-känsla där vi båtluffar till fina pärlor som Gullholmen/Härmanö med sin rika historia o spektakulära natur och vackra Grundsund med gamla sjöbodar.

Upplevelse

Båttur

Här har ni en möjlighet att få en heldag på havet där vi tar Er till ställen få har varit. Norr-söder-väst eller ost alla möjligheter finns. Vi går dit vädret tillåter.

Upplev magiska Vinga

Båttur

Ta med dina medarbetare och kollegor till Göteborgs västra skärgårds vackraste ö. Under en heldag besöker vi Vinga, njuter av nykokta skaldjur och får en personlig guidning av ön och dess historia.

Makrillrace

Båttur

En tur till några av västkustens bästa platser för fiske med ett enda mål: fånga så mycket makrill som möjligt.

måseskär fyr

Bohustur

Båttur

Sälskådning, fiske och skaldjur står i fokus under denna dagstur. Vi utgår från pittoreska Kyrkesund och tar oss sedan ut till Måseskär för en guidad tur av fyren och ön. Några minuter söderut ligger en sälkoloni som vi åker förbi med förhoppningen om att få se hundratals sälar samtidigt.