Här hittar ni ett urval paketerade upplevelser att välja mellan, eller kanske bara inspireras av. Alla upplevelser går att skräddarsy så att de ska passa just dig och ditt företag, och har ni andra idéer och önskemål än de ni ser nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att möta era behov och önskemål genom att ta fram en helt skräddarsydd upplevelse. Vi hjälper er även att sy ihop er konferens längs Västkusten, med eller utan boende.

Räkfrossa v.27-31

Båttur, Nyhet!

Välkommen att avnjuta färska räkor med aioli, bröd och kall dryck i vår sjöbod belägen på en kobbe vid Pilgrimen. Innan hemfärd serveras kaffe och kaka.

fisketur

Fisketur Fasta avgångar v.27-31

Båttur, Nyhet!

Välkomna till fiske ombord på våra båtar , vi tar dig ut till havs och laddar fiskespöet samt njuter av 3 timmar på havet.

Upplevelsetur, Fasta avgångar v.27 – 31

Båttur, Nyhet!

Välkommen till en upplevelsetur! Vi tar oss ut mot Västerhavet, passerar det underbara Gullholmen med sina tätbebyggda hus och sjöbodar. Vi åker förbi den mytomspunna Käringön samt tar tillfället i akt att berätta lite om det vi ser. Vi styr vidare ut mot Måseskärs fyr, och om tillfälle finns samt om vädret tillåter går vi upp i fyren. På hemvägen stannar vi till vid vår sjöbod ute på havet för en fika samt för lite samvaro.

Upplevelse

Båttur

Här har ni en möjlighet att få en heldag på havet där vi tar Er till ställen få har varit. Norr-söder-väst eller ost alla möjligheter finns. Vi går dit vädret tillåter.

måseskär fyr

Måseskär Fyr

Båttur

Vi hämtar upp Er på lämpligt ställe med vår båt, en Brandskär 29. På vägen ut mot Måseskär passerar vi den kända Käringön och om vädret tillåter så passerar vi även ett känt sälområde på vägen. Väl framme tar vi oss upp i fyren och njuter av utsikten samtidigt som vi berättar lite om fyren och livet på Måseskär.

sjöbod_4

Sjöbodstur

Båttur

Vi tar oss sakta ut mot sjöboden, under tiden berättar vi lite om vad vi ser på vår färd. En trevlig tur är att köra förbi det "Underbara Gullholmen" som idag räknas som Sveriges mest tätbebyggda samhälle. Väl framme vid sjöboden finns det goda möjligheter att bada.

Upplev magiska Vinga

Båttur

Ta med dina medarbetare och kollegor till Göteborgs västra skärgårds vackraste ö. Under en heldag besöker vi Vinga, njuter av nykokta skaldjur och får en personlig guidning av ön och dess historia.

Dryckesprovning där glaset gör skillnad

Dryckesupplevelse

Hur kan ett glas göra att vi upplever samma vin eller en spritsort så olika? Glasets design är anpassat för att ta fram de bästa egenskaperna ur en dryck, både vad gäller doft och smak. Det kommer ni få uppleva denna kväll.

Konferens i Ellös

Konferens

I Ellös har vi konferensmöjligheter med boende och fullt utrustad konferenskokal för små o mellanstora grupper. I Sjöhuset, som ligger ca 50 meter från havet, har vi möjlighet att ta emot 13 st boende, men kan även ordna ytterligare boende. Vi kan även ordna tillgång till bastu.

Makrillrace

Båttur

En tur till några av västkustens bästa platser för fiske med ett enda mål: fånga så mycket makrill som möjligt.

måseskär fyr

Bohustur

Båttur

Sälskådning, fiske och skaldjur står i fokus under denna dagstur. Vi utgår från pittoreska Kyrkesund och tar oss sedan ut till Måseskär för en guidad tur av fyren och ön. Några minuter söderut ligger en sälkoloni som vi åker förbi med förhoppningen om att få se hundratals sälar samtidigt.